星期四, 6月 18, 2015

Bayley & Jackson 極不專業及可怕的牙科醫務所

Danny Cheng"一間無醫德的牙科醫務所,大家千萬不要幫襯庇利積臣牙科醫務所, say NO to Bayley and Jackson Dental Surgeons"


是咁的,我可能得閒得制,諗住洗牙!所以book左上星期六見牙醫,當時我D牙冇痛,只諗住洗牙,點知庇利積臣牙科的 Dr. Yung Yu Ki (容宇琦) 話我右上的智慧齒要拔,唔知點解當時會聽佢講,但佢竟然用左大約一個鐘都唔成功... 重整斷左隻牙,牙腳仍留在牙肉內,而佢竟然就咁放棄,然後叫我先回家等傷口瘉合,他十分無醫德及可惡!令我呢幾日都睡不著,食野同mark大口都痛,而兩日後,佢仍未能提供拿出牙腳的方法,只說可以轉介我到佢地公司的專科 Dr. Ben K C Chow (周烱昌),但佢收費好貴,要$8000剝一隻智慧齒,如果你地會點樣? 我覺得 Bayley & Jackson 絕對是一間黑店!

所以,千萬不要光顧庇利積臣牙科醫務所!
發佈留言